Vennligst bekreft at du er over 18 år gammel

warning
  • da-DK
  • en-US
  • sv-SE
  • de-DE

Snus informasjon

Bruken av snus går flere hundre år tilbake og har sterke tradisjoner som V2 Tobacco ønsker å bevare. Produksjonen vår benytter tradisjonelle svenske metoder for å lage snus. Den omfattende kvalitetssikringen sikrer at snusen vår alltid har minst mulig mengder av ingredienser som kan forringe nytelsen din av de fuktige snusproduktene våre. Alle ingrediensene er godkjente som næringsmidler.

PHANTOM – GOD SMAK TIL EN SNUSFORNUFTIG PRIS

Storselgeren Phantom er en snus som ikke går på kompromiss med smaksopplevelsen. Det kommer av at vi utelukkende bruker nøye utvalgte typer tobakk som med høyest mulig kvalitet. Snusens røtter er godt forankret i den svenske snustradisjonen. Det er imidlertid ikke den konkurransedyktige prisen.

THUNDER - DUNDERSNUSEN MED EKSTRA NIKOTIN

Bli kjent med Thunder, et av Skandinavias sterkeste snusmerker når det gjelder mengden av nikotin. Den er dobbelt så sterk som en tradisjonell snus. Thunder tilvirkes av en større andel tobakksblader, noe som fører til et høyere nikotininnhold. Snusen med brodd fås i to varianter: Ekstra sterk og ultra sterk.

OFFROAD – SMAKEN SOM TAR DEG LENGER

Dersom man er ute etter nye, spennende smaksopplevelser, er snusmerket Offroad det opplagte valget. Hver av snusblandingene er distinkte og overraskende. Offroad fås i en rekke ulike smaker, blant annet tranebær, lakris og amerikansk vintergrønn. Fås både som porsjonssnus og løs snus.

SNUSX - GJØR DET SELV

Tilsett vann og smake og nyte din egen personlige snus.

DET NYE LAGERET VÅRT GIR ENDA RASKERE LEVERINGER

Vi leverer direkte fra vårt eget fabrikklager og bestreber så raske leveringer som mulig. Snusen oppbevares i spesialbygde kjølerom med overvåket temperaturmåling, slik at den holder seg så fersk som mulig. Egen produksjon og en velfungerende virksomhet. Og akkurat derfor kan vi ha lavere priser enn konkurrentene, uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten.